Το  Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας Ρόδου ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχθεί το Super Cup 2022 by aegean islands. Το νέο γήπεδο του «σμαραγδένιου νησιού», μπήκε στην καθημερινότητα της Basket League την τελευταία τριετία καθώς αποτελεί την έδρα του Κολοσσού H Hotels με τους «θαλασσί» μετακομίζουν στο «Παλέ ντε Σπορ» στο Φαληράκι, το καλοκαίρι του 2019. Η χωρητικότητα του γηπέδου είναι 1.400 άτομα, με μόνιμες κερκίδες και μπορεί να φιλοξένησε ως και 2.000 άτομα, με τις ανορυσσόμενες κερκίδες.

Το κλειστό γυμναστήριο φιλοξενεί εκτός από το μπάσκετ και άθλημα της πετοσφαίρισης. Εχει συνολική επιφάνεια 2.600 τ.μ. και οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν αποδυτήρια, ιατρείο, αίθουσα ενδυνάμωσης, γραφεία διοίκησης, κυλικείο, δημοσιογραφικά θεωρεία και αίθουσες πολλαπλών χρήσεων. Μεταξύ άλλων στο συγκεκριμένο γήπεδο έχει φιλοξενηθεί το Final-4 του Κυπέλλου στο βόλεϊ γυναικών το 2018.

Το Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας Ρόδου είναι το τρίτο διαφορετικό γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον θεσμό του Super Cup μετά από το Κλειστό Γήπεδο Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου» τι 2020 στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, αλλά και το γήπεδο «Δημήτριος Τόφαλος» της Πάτρας έναν χρόνο πριν, στο ξεκίνημα της περιόδου 2021-22.